Om butikken

Om os

Færch Bolig består af Ejendomsmægler og Valuar MDE Jørgen Færch, som udfører alle boligsalgets facer. Det er Jørgen Færch, som kommer ud og vurderer din bolig, det er Jørgen Færch, som fremviser bolig og dermed har det indgående kendskab til boligen, både til glæde for sælger og køber, og det er Jørgen Færch som sælger boligen.
Færch Bolig er uafhængige af alle banker og kreditforeninger, og kan derfor være uvildige, når sagens parter vælger, hvem de arbejder, eller vil arbejde sammen med.
Færch Bolig og Ejendomsmægler og Valuar MDE Jørgen Færch har et indgående kendskab til boligmarkedet i Middelfart kommune gennem mere end 10 års virke som ejendomsmægler i Middelfart.
Med venlig hilsen
Færch Bolig
Jørgen Færch
Ejendomsmægler, Valuar MDE

Klagemulighed

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.
Du har også mulighed for at klage til Disciplinærnævnet for ejendomsformidling på adressen: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Tlf.: 72 40 56 00

Kontakt Færch Bolig

Udfyld formularen, og jeg vil vende hurtigt tilbage til dig.