Din Personlige Købermægler

Hos Færch Bolig tilbyder jeg også køberrådgivning til alle, som ikke køber bolig hos mig.
Med mere end 30 års erfaring indenfor finansiering, ejendomme m.v. vil der ikke være mange ting, som jeg ikke er stødt på og derfor kan være med til at "klæde dig rigtig på" til det gode køb.
Når man har forelsket sig i en ejendom, som man vil købe, skal også dette gerne blive en succes, hvor der ikke kommer kedelige overraskelser.
Når du har fundet den ejendom du vil købe, og har aftalt et køb med den mægler, som har ejendommen til salg skal du blot sørge for at få mig skrevet på som køberrådgiver, og der skal være forbehold om min godkendelse af handlen. Derfra skal jeg hjælpe dig helt igennem.
Fast pris for dette udgør kr. 5.000,00 incl. moms og indeholder gennemgang af købsaftale, alle ejendommens papirer, skrivelser til mægler, og godkendelse af skøde. Dette gælder for alle 1 families ejendomme, ejerlejligheder og sommerhuse.
Hvis du ønsker min hjælp inden du handler er du også velkommen til dette. Alt efter hvor meget arbejde du ønsker udført, vil jeg kunne oplyse dig om, hvad prisen for dette vil udgøre.
JEG HAR NATURLIGVIS DE´S TRYGHEDSMÆRKE I KØBERRÅDGIVNING.
Med venlig hilsen
Jørgen Færch
Ejendomsmægler, Valuar, Køberrådgiver MDE

Har du brug for hjælp til dit boligkøb?

Udfyld formularen, og jeg vil kontakte dig for en aftale og gennemgang af den ejendom, du overvejer at købe.