Æblehaven 6, 5580 Nørre Aaby

Kom og nyd forårssolen på denne dejlige villa i Nørre Aaby på Vestfyn

Hvor finder man en bolig på 269 veldisponerede m2 + 108 m2 kælder i boligstandard - nu med Nyt badeværelse (2022) og udskiftede vinduer overalt.

Svaret er simpelt, vi skal en tur til hyggelige Nr. Aaby med bare 3 km til Motorvejen over Fyn og 10 km til Middelfart. Denne dejlige villa er beliggende fuldstændig ugenert midt i byen.

Nørre Aaby er et velfungerende lokalsamfund, hvor alle tænkelige faciliteter ligger lige omkring denne ejendom. Villaen er beliggende i et børnevenligt kvarter og eftersom det er i bunden af et lukket vænge kan der sættes stor streg under det. I Nørre Aaby er der en velfungerende Folkeskole, som lige har gennemgået en stor renovering, samtidig med at privatskolen, Nørre Aaby Realskole er en landets meget velansete og efterspurgte privatskoler. Ikke nok med det er der ikke mindre end 3 efterskoler i Nørre Aaby, som er med til at give liv i byen. Samtidig er der også et væld af idrætsfaciliter i kort afstand fra ejendommen med 3 sammenhængende haller, fodboldbaner m.v., hvor der er rigtig mange velfungerende idrætsforeninger, som kan tage hånd om børn, unge og voksne.

Villaen er netop fået totalmoderniseret badeværelse nr. 2 i lækre materiale og med væghængt toilet (2022). Derudover er alle vinduerne i ejendommen skiftet til træ/aluvinduer (en sidste stor del af dem i 2022)

Det er et svært valg, hvor man skal starte i beskrivelsen af denne villa - man kunne jo starte med den ca. 20 kvm. store vinkælder med vinreoler på alle vægge og klinkegulv (et rum som altid sikrer optimal temperatur til vinen) - men man kunne også starte med det gennemgående træk som kendetegner hele huset, nemlig alle rum er store og der er masser af plads. Hvis ikke det var nogle af disse,kunne man fremhæve, alle kvalitetsmaterialerne, som huset er opført i hele vejen igennem med bl.a. fuldmuredeindervægge, blødstrøgne mursten som gulve, parketgulve og italienske klinker samt lysindfald fra loftet og store vinduespartier i mange rum.

Huset har sit helt naturlige samlingspunkt i det store køkken/alrum, hvor der er plads til rigtig mange gæster, men hvor man også kan have den naturlige og fornuftige plads, når ikke man har gæster. I rummet er der både brændeovn og åben pejs. Fra alrummet kan man gå ind i den hyggelige stue, hvor der ligeledes er en stor muret pejs, så man kan nyde ildens knitren, imens brændeknuderne give en dejlig varme. Fra alrummet er der adgang ud til det 43 kvm. store opvarmede Orangeri, med flotte klinkegulve og mulighed for springvandbassin. Med orangeriet bliver haven trukket ind i huset på en fantastisk vis og forlænger sommeren i begge ender.

Forældreafdelingen består af et meget stort masterbedroom med udgang til en lille terrase og én suite adgang til det nyere master bathroom, som er udført i flotte italienske klinker, bruseniche og hjørnespa. Der er ligeledes adgang til lækkert nyindrettet walk-inn closet.

I børneafdelingen er der 2 store børneværelser med stor fælles opholdsrum/stue foran og via hallen adgang til eget badeværelse. Hjemmekontoret er ligeledes indrettet i forbindelse med hallen. En tidligere entre er nedlagt og indrettet til viktualierum i forbindelse med køkkenet.

Har man gæster på besøg, er der også tænkt på dem. De kan få deres eget disponible rum i kælderen med eget badeværelse og sauna. I den modsatte ende af huset er der nedgang til kælder nr. 2, som er indrettet med stort motionsrum med kæmpe skabsvæg, stort disponiblet rum i boligkvalitet (ikke godkendt til beboelse) og husets helt fantastiske vinkælder.

Huset er omkranset af en fantastisk have, som er ugenert fra alle naboer og grunden er også stor ligesom alt andet ved huset nemlig hele 1.464 kvm.

Når det er sagt er beliggenheden helt i top i forhold til pendling rundt i Danmark med mindre end 5 minutters kørsel til motorvejen. Vær velkommen til at booke en fremvisning af denne dejlige villa - ring allerede nu.