Emtekær Gade 9, 5592 Ejby

Charmerende ejendom med udsigt over åbne marker tæt ved Wedellsborg

I fredelige og landlige omgivelser ligger denne hyggelige villa, der byder på en lys og rummelig stue og ikke mindre end tre gode værelser.

Her får man en charmerende og veldisponeret ejendom med tilhørende ældre garage og opbevaringsrum samt en stor, vestvendt udestue med klinkegulv ogmasser af plads til bord og stole.

Huset er fra 1853 og er beliggende i det hyggelige landsbymiljø, Emtekær, hvor der er kort afstand til kysten og god busforbindelser til Ejby. Derudover har man i Middelfart kommune mulighed for at bestille teletaxa, hvor man fra yderområderne kan køre til meget billige priser. Se evt. på www.fynbus.dk.

Indenfor venter 94 veludnyttede kvadratmeter, der er fordelt på et funktionelt køkken med klinkegulv og mulighed for spiseplads, en rummelig stue med lyse laminatgulve, en hyggelig brændeovn og udgang til stor, vestvendt udestue med nyere klinkegulv, et soveværelse med skabsvæg, to gode værelser og et badeværelse med bruseniche.

Udenfor venter en dejlig, solbeskinnet have med grønne plæner og flere hyggelige lækroge. Haven er omkranset af voksne træer, så udelivet kan nydes i ro og mag, og der er en skøn udsigt over åbne marker så langt øjet rækker.