Østergade 20, 5580 Nørre Aaby

Stemningsfyldt byhus med skøn sydvendt have, som opvarmes med fjernvarme

Denne bolig i Nørre Aaby har en spændende og anderledes indretning, der fordeler 139 m2 over halvandet plan. Boligen er yderst rummelig og charmerende, og med den følger en dejlig have mod syd med skønne terrasser. Ejendommen ligger på en hyggelig allé i Nørre Aaby 10 km fra Middelfart og 35 km fra Odense. Her kommer du til at bo en kilometer fra byens velfungerende folkeskole, mens en af landets mest populære privatskoler, Nørre Aaby Realskole, ligger endnu tættere på. Samtidig er der også gode idrætsfaciliteter og forretninger i byen. Der er et rigt handelsliv i Nørre Aaby med alt i dagligvarer og flere specialbutikker. Med 5 minutters gang til Nørre Aaby station (tog) og 5 minutters kørsel til motorvejen, er Nørre Aaby et godt udgangspunkt for pendling.

Boligen byder på to lyse stuer, et køkken, et bryggers og et toilet i stueplan, og hertil kommer tre soveværelser og et badeværelse på 1. sal. Endelig er her gangarealer, depotrum og en virkelig fed altan, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. Stilen i rækkehuset er charmerende og stemningsfyldt med gråmalede vægge, der går hånd i hånd med hvide lofter og flotte lysindfald fra store vinduespartier. Prikken over i'et er den lille niveauforskel i stuen, som åbner rummet og gør det muligt at funktionsopdele
rummet på en rigtig god måde.

Udenfor giver haven dig rig mulighed for at indrette et børnemekka med trampolin og sandkasse eller måske en spiselig have med grøntsagsbede og drivhus. I bunder af haven er der parkering til flere biler Den helt store attraktion i haven er den overdækkede terrasse, hvor mange af sommerens timer kan spenderes med brætspil, grillede måltider og samtaler i frisk luft.

Book en fremvisning, hvis det lyder som noget for dig.

Der vil være mulighed for at leje huset tidsbegrænset i op til et år fra indflytningen af mod at man accepterer, at huset fortsat står til salg.

Highlights:

" Hele 139 m2
" Spændende indretning
" Charmerende stil
" Skøn, solrig have
" Centralt i Nørre Aaby